u potrazi

trenuci odmora.... uz pletenje i jos ponesto.....

« U prilog borbi za ravnopravnost | Main | Detoksikacija »

Bele grudvice
2014/03/11,20:50

 Ručak...

 

 

 

sad nas je troje... Baš je gužva.

A posle rucka...dremka? Cvrc malo... Ko izviri bež' preko gajbe pa u šareni svet.

Zato po sobi gazimo na vrhovima prstiju, malene grudvice jure na sve strane

Komentari

Comment Icon

Draga planetice, koliko si me raznežila. Jedno pitanje skoro i da ne smem da ti postavim. Kako je njihova mama?

Posted by: roksana at 2014/03/12, 13:57
Comment Icon

Mama Borkica je pravo čudo! Preživela je i odlično podnosi traumu kroz koju je prošla. Negovana je i mažena, ali ne želim da je opterećujem sa njima, mislim da to ne bi podnela. Tri mala halapljivca su isuviše da bi je time opterećivala. Oni će još malo biti savim sposobni da brinu o sebi, najduže još nedelju dana i moći će sve da jedu. Uglavnom prošli smo najteže. Hvala ti što se brineš i veliki pozdrav!

Posted by: merkur at 2014/03/12, 19:50
Comment Icon

Uh, dobro je, jako sam se brinula, sve nisam smela da pitam. Volim zeke jako, nekad sam imala jednog, isto tako belog i to dugo, sve dok nije umro prirodnom smrću. :) Ja inače volim i pse, to sigurno znaš i strašno mi smeta što ih tako masovno odbacuju i oni ostaju prepušteni sami sebi. Sirota Borkica, dobro je da je prebrodila krizu. Ljubim te.

Posted by: roksana at 2014/03/12, 20:37
Comment Icon

Evo i Saska pogledala tvoje zeke i zeljubila se. :)

Posted by: roksana at 2014/03/12, 20:43
Comment Icon

znas koliko i ja volim pse...hranim ove lutalice i u torbi za hleb uvek imam kutijicu s kostima i neki zalogajcic za njih...ali stvarno su postali ozbiljan problem, ali kao i sa svakim problemom sve se odgurkuje u stranu i pod tepih...smesno je kako je za njih izgovor da su sterilisani, zapravo cinicno...GLADNI su!!! UDRUZUJU se! OPASNI su! medjutim jednostavno niko nece da se prihvati resavanja tog problema...bitno da ti treba deset brojeva telefona dok ne dodjes do nadleznog, a on nema nikakve zakonske ingerencije da ista preduzme :(...ma, bla, bla, truc prica...zekice su preslatke, danas su bili sa mnom u vocnjaku..."pozajmila" im morska prasica kavez pa su sad pokretljivi :)...cim pocnem da imitiram one slatke zvuke koje proizvode prilikom pijenja mleka oni odmah iskaci iz gajbe pravo na moj dlan... secerleme, male... Ljubim vas obe i zeke vam masu!

Posted by: merkur at 2014/03/12, 22:05
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu