u potrazi

trenuci odmora.... uz pletenje i jos ponesto.....

« Koprive | Main | Ne umem »

Solarno prezivljavanje
2012/06/04,15:45

 

Divno, danas ponovo na nekim sasvim slucajno propustenim vestima u sopstvenoj vrlo krutoj cenzuri, saznadoh o najavi nam dragih politicara za potrebnom jos vecom stednjom. Teska vremena nas nekako sustizu i koliko god mi dostojanstveno uzmicali, eto bas su nas nekako na pola koraka dokacila. Za ovom, jos jedna brza lakonoga vest, nas dragi vojvodjanski premijer  rece kako je Vojvodini dosta da jedina snosi teret ovoga vremena sto nam se na i ovako natovarena ramena nemilosrdno kaci.

Klik!

Dalji nastavak vesti je pod cenzurom. Iskoristih ritam istih,  da lakonogo doskocim i prebacim sa ovih tek osvescenih i dopecenih, najnovijih vesti na cd sa muzikom. No, ostaju krajichci istih da palacaju mislima…

 Nije zalud „Survivor“ serviran shiroj publici. Nije zalud, ni nas poznati novinar krenuo stopama Bear Gryllsa prezivljavajuci po zabacenim srpskim selima.

Zakljucujem: ono sto nam sledi jeste u stvari samo nastavak pukog prezivljavanja, al’ sad sa „blagoslovom“ osvescenih politicara i mozda nekim inovativnim reziserom da napravi slicnu seriju za strano trziste. Mozda nam bas tu krene! Sa produkcijom serija za prezivljavanje. Odmah zatim mozemo ukljuciti i survivor turizam, za sve one koji u potrazi za adrenalinom zele nova iskustva. Ovde ih bar ima!

No, kako nisam ekstremni sportista ja sebe pronadjoh u jogi. Preporucujem je od srca. I, to bas solarnu jogu. Razlog je vrlo jednostavan, ne treba hrana. Naucno dokazano da za odrzavanje zivota i nije neophodno jesti, dovoljno je sunce. A, njega ce valjda biti, ide leto…

I, nemojte se oslanjati na Mesec! Ja sinoc probah da glad odagnam romanticno gledeci u njega, al’ ne vredi. Zeludac je krenuo da vapi, makar i  za ovim divnim ruzama. Dakle, samo Sunce!

Sunca neka bude i nahranicemo ljude!

             

                    

 

Komentari

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu